ERDON Helyi hírek

2008.04.03. 18:30

Pályázat kisvállalkozóknak

<p>Szatmár megye - Az Észak—Nyugat Regionális Fejlesztési Ügynökség (ADR) tegnap megbeszélést tartott a Szatmárnémeti Közigazgatási Palota nagytermében különböző támogatási módozatokkal kapcsolatban.</p>

Két új lehetőséget is bemutattak a találkozón megjelent üzletemberek előtt. Az ADR előadásán először a kisvállalkozók számára elnyerhető vissza nem fizetendő támogatásról esett szó, amely összegek felhasználhatóak számítógépes programok, gépek megvásárlására, esetleg épületbővítésre vagy azok modernizálásra. A másik nagy téma, amelyről szintén a tegnap esett szó, az a vissza nem téritendő támogatásnak köszönhetően a turizmus előmozdítását, illetve az ezt szolgáló létesítmények modernizálását célozta meg. A pályázatok révén a kisvállalkozók 24,19 millió euróhoz juthatnak hozzá, míg a turizmus fellendítéséhez 28,46 millió euró támogatásban részesülhetnek.

 

Gugulya–Hégető Lóránd

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!