ERDON Helyi hírek

2008.04.04. 14:41

Jogosítvány nélkül vezettek

<p>Bihar megye - A Bihar megyei ügyészség három olyan személy ellen is vádat emelt, akik jogosítvány nélkül vezettek a közelmúltban.</p>

Tavaly október 28-án a Fugyi és Köröskisújfalu közötti községi úton furikázott egy Opel Cadettel a mezőszakadáti 38 éves C. Z., s amikor hirtelen egy nagytermetü kutya futott ki elibe, az árokba fordult.

A váradi 30 éves M. E.-t a jogosítvány nélküli vezetés mellett hamis személyazonosság használatával is megvádolták, miután 2007 november 1-én egy Daewoo Matizzal autózott lazán a váradi Aradi úton, s amikor egy rendőrjárőr megállította, hamis adatokkal igazolta magát. Amikor a rendőrök rájöttek a turpisságra, megmotozták a férfit, s megtalálták nála saját iratait.

Lopott autóval

A bihari 30 éves K. Sz.-t minősített lopással és a baleset helyszínének elhagyásával vádolják a jogosítvány nélküli vezetés mellett, ugyanis a tavaly augusztus 5-re virradó éjszakán ellopta korábbi munkaadóinak távollétében azok Ford Tranzitját az udvarukon lévő garázsból, s elindult Csatárba, ahol falunapokat tartottak. Nem jutott messze, Bihar kijáratában nekiment egy út mentén parkoló Mercedesnek. Azt alaposan összetörte, de ez nem akadályozta meg abban, hogy zavartalanul folytassa az útját, jót szórakozzon Csatárban, majd hazatérve visszaparkoljon a mit sem sejtő, lakodalomban mulató autótulajdonos garázsába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!