ERDON Helyi hírek

2008.04.04. 16:05

Belsőberendezési szaküzlet nyílt

<p>Nagyvárad- Csütörtök délután Delta Design néven új belsőberendezési szaküzlet nyílt a nagyváradi Tudor Vladimirescu utcán. A "szalagavató" főszereplői Cristian Bente területi menedzser és Mihai Groza polgármester voltak.</p>

Megnyítóbeszédében az üzletvezető arra hívta fel a jelenlevők figyelmét, hogy a potenciális ügyfeleknek jelentős árukinálat áll a rendelkezésére, és ha a bőség zavarában esetleg nem tudnának dönteni, az üzlet munkatársai tanácsadással sietnek a segítségükre. Főleg azon vásárlóknak a tetszését nyerhetik el a komplexumban található termékek, akik fürdőszobájukat szeretnék felújítani, netalán szaunára vagy minimedencére vágynak. Többek közt modern, high-tech, természetes és klasszikus stílusú padló és falicsempék, különböző méretű mosdókagylók, fürdőszobai kellékek, kiegészítők és berendezések kelletik magukat, az üzlet munkatársai szerint minőségi kivitelezésben.

 

Ciucur L. Antonius

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!