ERDON Gyászhír

2013.11.08. 09:23

Farkas László

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk rokonainkkal, barátainkkal, a sok-sok ismerőssel, hogy a szeretett fiú, férj, apa és testvér, FARKAS LÁSZLÓ 51. életévében, hosszú, türelemmel viselt szenvedés után megtért Teremtőjéhez, fájó űrt hagyva maga után mindazok szívében, akik szerették, akiknek fontos volt. Gyászunkra gyógyír a sok együttérző részvét és az, hogy a mosolygós énje örökké él bennünk. Utolsó útjára kísérjük Tótteleken, szombaton 14 órától. A gyászoló család.

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk rokonainkkal, barátainkkal, a sok-sok ismerőssel, hogy a szeretett fiú, férj, apa és testvér, FARKAS LÁSZLÓ 51. életévében, hosszú, türelemmel viselt szenvedés után megtért Teremtőjéhez, fájó űrt hagyva maga után mindazok szívében, akik szerették, akiknek fontos volt. Gyászunkra gyógyír a sok együttérző részvét és az, hogy a mosolygós énje örökké él bennünk. Utolsó útjára kísérjük Tótteleken, szombaton 14 órától.

A gyászoló család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!