ERDON Gyászhír

2013.11.07. 11:57

Farkas László

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk rokonainkkal, barátainkkal, a sok-sok ismerőssel, hogy a szeretett fiú, férj, apa és testvér, FARKAS LÁSZLÓ hosszú, türelemmel viselt szenvedés után megtért Teremtőjéhez, fájó űrt hagyva maga után mindazok szívében, akik szerették, akiknek fontos volt. Gyászunkra gyógyír a sok együttérző részvét és az, hogy a mosolygós énje örökké él bennünk. Temetése szombaton 14 órától, Tótteleken. A gyászoló család.

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk rokonainkkal, barátainkkal, a sok-sok ismerőssel, hogy a szeretett fiú, férj, apa és testvér, FARKAS LÁSZLÓ hosszú, türelemmel viselt szenvedés után megtért Teremtőjéhez, fájó űrt hagyva maga után mindazok szívében, akik szerették, akiknek fontos volt. Gyászunkra gyógyír a sok együttérző részvét és az, hogy a mosolygós énje örökké él bennünk. Temetése szombaton 14 órától, Tótteleken.

A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!