ERDON Eletmód

2011.09.27. 09:07

Mire figyelj oda az esküvői virágok kiválasztásakor?

A menyasszonyi csokortól az asztaldíszekig, a virágok minden esküvőnek alapvető elemeit képezik.

A menyasszonyi csokortól az asztaldíszekig, a virágok minden esküvőnek alapvető elemeit képezik.Segítünk nektek abban, hogy miként válasszátok ki a megfelelő virágokat, legyenek azok szezonális virágok, vagy egyszerűen csak olyanok, melyek számotokra igazán kedvesek. A cél, hogy ezek csodálatosan kiegészítsék az esküvő hangulatát.

A virágok fontos részét képezik az esküvői szertartásnak és az azt követő fogadásnak is. Az igazság az, hogy a virágdíszek, különleges kompozíciók egyedivé és különlegessé tudják varázsolni a leghétköznapibb helyiségeket is. A virágok kiválasztásánál több szempontot is figyelembe lehet venni. Ilyen fontos szempont például a templom jellege, a fogadás helyszínének hangulata, színei, az ifjú pár és a násznép elvárásai – mindennek tükröződnie kell az esküvői virágkompozíciókban. Éppen ezért rendkívül fontos a megfelelő virágok kiválasztása. Sok mindent meg kell fontolni ahhoz, hogy a virágok és a megfelelő beszállító kiválasztása zökkenőmentes legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!