ERDON Eletmód

2011.08.18. 08:05

Tippek az emlékezetes esküvői képekhez

Az esküvői képek az ifjú pár személyiségét kell tükrözzék. Elmúltak azok az idők, amikor a jegyesek hagyományos képekkel örökítették meg esküvőjük pillanatát.

Az esküvői képek az ifjú pár személyiségét kell tükrözzék. Elmúltak azok az idők, amikor a jegyesek hagyományos képekkel örökítették meg esküvőjük pillanatát. Manapság az ifjú párok olyan fényképészt keresnek, aki az esküvői fényképeken a különböző helyszínek, hátterek és beállítások segítségével életrekelti a házasságban való eggyé válásuk fogalmát. A képek egy végtelen mesét közvetítenek.

A csók pecsétje

Készíts olyan képeket, amelyek az ifjú pár kiegészítőit ábrázolják, nem az arcukat. A fotósorozat végén a menyasszony például megcsókolhatja a vőlegény ingjét, hogy ott rúzsfolt maradjon. Fényképezd le az inget a menyasszony cipőjével, két félig töltött pohár pezsgővel és a jegygyűrűkkel. Vagy hagyjon a menyasszony rúzsfoltot egy meghívón vagy a programfüzeten és készíts olyan képet, amelyen a rúzsfoltos lapon a két összekapcsolt karikagyűrű látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!