ERDON Eletmód

2008.10.20. 15:58

Letették a Hunyad megyei jelöltlistát

<p>Hunyad megye – Az RMDSZ Hunyad megyei szervezete hétfőn leadta a képviselő- és szenátorjelölteket tartalmazó listát a Megyei Választási Irodához – tájékoztatott Winkler Gyula, EP-képviselő, az RMDSZ Hunyad megyei elnöke.</p>

Hunyad megyében minden körzetben állítottak jelöltet, a 7 képviselő- és 3 szenátorjelölt között van Borbély Károly távközlési és informatikai miniszter is, aki szülővárosában,Vajdahunyadon indul a választásokon.

Winkler Gyula hétfői dévai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Hunyad megyében nem tíz egyéni kampányt, hanem egységes megyei kampányt szerveznek, úgy ahogy az RMDSZ 452 jelöltje is összehangolt üzenettel fordul a választókhoz. „Hunyad megyében is az Együtt, tovább jelszóval fordulunk közösségünkhöz. Célunk, hogy visszaszerezzük a parlamenti képviseletet Hunyad megyében, számításaink szerint, megfelelő mozgósítással egy képviselőt be tudunk juttatni a bukaresti törvényhozásba” – hangsúlyozta Winkler.

Az EP-képviselő elmondta, az RMDSZ jelöltjei dinamikus fiatalok, legjobb példa erre Borbély Károly miniszter, aki Vajdahunyad körzetében méretkezik meg a választásokon.

Winkler Gyula hétfő délután Aradon részt vesz a Regionális Önkormányzati Találkozón, amelyet Bognár Levente aradi alpolgármester, az Országos Önkormányzati Tanács alelnöke kezdeményezett. Az EP-képviselő az RMDSZ által benyújtott, a fejlesztési régiók átszervezéséről szóló törvénytervezetet ismerteti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!