ERDON Bulvár

2011.07.05. 08:46

Három héten belül itt a Campus Fesztivál

A nyár legszínesebb programkavalkádja ezúttal is a debreceni Campus Fesztiválon várja a közönséget - változatlan helyen, július 20-24. között a Nagyerdei Stadionban.

A nyár legszínesebb programkavalkádja ezúttal is a debreceni Campus Fesztiválon várja a közönséget - változatlan helyen, július 20-24. között a Nagyerdei Stadionban.

 

Harmadik nagyerdei állomásához érkezett idén a Campus Fesztivál, Debrecen legnagyobb többnapos szabadtéri dzsemborija, ahol ezúttal sem fogunk csalódni a zenei és kulturális felhozatalban. „Programhelyszínekben és technikában egyaránt bővítettük a fesztivált, ami reményeink szerint minőségében és hangulatában is kiemelkedik a hazai rendezvények mezőnyéből. A Nagyerdei Stadion felújítása a Campus Fesztivál után várható, így a korábbi években megszokott területen várjuk a kikapcsolódni vágyó közönséget” - tájékoztatta lapunkat Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

A külföldi sztárok, például az osztrák Parov Stelar, a legismertebb hazai zenekarok, kedvenc dumaszínházas humoristáink több mint hét színpadon várják a közönséget a nyár legnagyobb debreceni buliján, melynek utolsó, szombat esti nagyszínpados bulija ezúttal is a Tankcsapda hazai koncertje lesz. Igazán különlegesnek ígérkezik Presser Gábor és a Csík zenekar közös fellépése, sőt a tavalyi sikernek köszönhetően újra játszik a Republic és az EDDA is. „Idén egy nagyon exkluzív, minden fesztiválozó számára nyitott, 400 m2-es OTP VIP lounge sátrat is felépítünk, ahol nyugodt körülmények között, kényelmes kanapékon közönségtalálkozókat, dedikálásokat, pihentető jellegű programokat szervezünk” - hívja fel a figyelmet az egyik újdonságra Miklósvölgyi Péter.

Bővebb információ a fesztivállal és a bérletvásárlással kapcsolatban a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható, ahol jelenetős online jegykedvezmény is érvényesíthető.

 

(Sz.L.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!