ERDON Bulvár

2010.12.30. 13:03

Az életéért küzd a műsorvezető Huidu

<p>A Cronica Carcotasilor műsorvezetőjeként is ismert 34 éves Şerban Huidu síbalesetet szenvedett Ausztriában, ahol feleségével és két gyerekével vakációzott.</p>

Válságos állapotban, mesterséges kómában van Serban Huidu. A műsorvezető épp Ausztriában töltötte téli vakációját családjával, amikor síbalesetet szenvedett. Egyes hírek szerint lesiklás közben egy csoport gyereket akart kikerülni, ám fának vágódott.

El is ájult, így segítséget sem tudott kérni. A többi síelő vette észre és értesítette a hegyimentőket. Huidut egy helyi kórházba szállították, állapota kritikus. A Can Can román lap úgy tudja, Huidunak kevés túlélési esélyt adnak az orvosok. Más hírek szerint állapota stabil.

Huidu sisakot viselt, ennek ellenére súlyos koponyasérülést szenvedett - írja a Tiroler Tageszeitung. A hegyimentők az innsbrucki kórházba szállították, a Prima TV PR-osa szerint Huidu eszméleténél van, egyes végtagjait tudja mozgatni, s megszorította a hozzá érkező felesége kezét, így jelezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!