ERDON Bulvár

2008.11.18. 17:04

Beteg Jacko - nem tanúskodna Londonban az őt érintő perben

<p>Túl beteg Michael Jackson, így nem utazhat Londonba, hogy tanúskodjon az ellene indult perben - közölte a popsztár ügyvédje kedden Londonban. Jackót egy arab sejk azzal vádolja, hogy tartozik neki 7 millió dollárral.</p>

Robert Englehart azt is közölte: videokapcsolaton keresztül tanúskodna majd Jackson az Egyesült Államokból. Azt azonban az ügyvéd sem árulta el, hogy pontosan mi a baja az énekesnek. A Jacksont vádoló sejk jogi képviselője viszont azt állítja: a nekik eljuttatott orvosi papírokban nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a popsztár tényleg súlyos beteg-e, és mostani baját akár "egy ragtapasszal is el lehetne intézni."

Michael Jacksont az utóbbi időben többször lehetett látni, hogy orvosi maszkot visel. 2002-ben egy ragtapasszal az orrán jelent meg gyerekmolesztálási perének egyik tárgyalásán Kaliforniában. Jacko mindvégig azt állította, hogy arcán nem végeztek plasztikai műtétet, csak azt vallotta be: orrán két operációt hajtottak végre, hogy ki tudja énekelni a magas hangokat.

Abdullah bin Hamad Al Khalifa azzal vádolja Michael Jacksont, hogy több millió dollárt fizetett a popsztárnak, aki cserébe egy új albumot, egy önéletrajzi könyvet és egy színdarabot is ígért a bahreini király második fiának. Az amerikai sztár, a gyermekmolesztálási perek után egy ideig az arab szigetországban élt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!