Erdély hírei

2019.01.02. 14:53

Karambol az országúton

A vasúti és a közúti közlekedés is leállt egy időre szerda reggel a DN1 országúton a mellette haladó vasúti síneken a Kolozs megyei Sebesvár (Bologa) település környékén, miután összeütközött egy teherautó, egy kisteherautó és egy személygépkocsi.

A vasúti és a közúti közlekedés is leállt egy időre szerda reggel a DN1 országúton a mellette haladó vasúti síneken a Kolozs megyei Sebesvár (Bologa) település környékén, miután összeütközött egy teherautó, egy kisteherautó és egy személygépkocsi.A balesetnek három sérültje van. Az első vizsgálatok szerint a Nagyvárad felől érkező teherautó miatt történt a baleset, ugyanis nem az időjárásnak megfelelő sebességgel haladt, a nedves úton az utánfutó átcsúszott az ellenkező sávba, ahol hozzácsapódott egy Kolozsvár felől érkező, szabályosan közlekedő kisteherautónak, és nekilökte a mögötte jövő személygépkocsinak. A teherautó lecsúszott az útról és nagyon közel került a vonatsínekhez, ezért kellett leállítani a vasúti forgalmat is. A DN1 országúton hosszú kocsisorok alakultak ki. A közlekedés délelőtt tizenegy óra magasságában állt helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!