ERDON Bulvár

2007.05.18. 09:13

Kivillant Cameron Diaz melle

<p>Mindenki Cameron Diazról és melléről beszél az Egyesült Államokban. A híres színésznő ruhája ugyanis lecsúszott egy tévéshowban, és miközben már az egész stúdió észrevette a malőrt, ő még mindig hevesen gesztikulált.</p>

A színésznőre a műsorvezetőnek kellett rászólnia, hogy igazítsa meg felsőjét, amely rendkívül zavarba ejtette őt. Cameron a rendkívül népszerű komika, Ellen DeGeneres showműsorában vendégeskedett, amikor egy heves mozdulat következtében szinte teljesen láthatóvá vált a melle. A művésznő éppen arról beszélt, hogy nincsenek együtt Justin Timberlake-kel, akivel a Shrek című film bemutatóján feltűnően közel kerültek egymáshoz, és észre sem vette mi történt. Amikor már az egész stúdió Cameron mellét nézte, a műsorvezető zavartan rászólt vendégére. “Most szóltak, hogy húzd feljebb a topodat”! Diaz kisasszony ekkor szörnyen zavarba jött, és hebegve magyarázkodni kezdett. “Ó bocsánat, köszönöm. Nem szándékos volt, csak utálom a dupla pántos felsőket, mert mindehol olyat látsz, én pedig valami mással akartam ma előrukkolni” – hebegett Cameron. Hát ez sikerült! – csapta le a magas labdát Ellen DeGeneres. A műsor mindenesetre magas nézettséget produkált, és a hollywoodi szokásokat ismerve Diaz is jól jön ki a dologból, hiszen most mindenki róla beszél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!