Bihar hírei

2018.09.17. 17:17

Halálos baleset Nagybáródon

Vasárnap délután, 18.35-kor Nagybáródon egy 63 éves élesdi férfi egy kamiont vezetve az Élesd–Kolozsvár útvonalon áttért az ellenkező sávba és frontálisan ütközött egy személygépkocsival, amelyet egy 24 éves kiskereki fiatal vezetett.

Vasárnap délután, 18.35-kor Nagybáródon egy 63 éves élesdi férfi egy kamiont vezetve az Élesd–Kolozsvár útvonalon áttért az ellenkező sávba és frontálisan ütközött egy személygépkocsival, amelyet egy 24 éves kiskereki fiatal vezetett.A baleset során a fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni. Az Infotrafic rendőrségi honlapon közzétett közlemény szerint a kamionsofőr azért tért át az ellenkező sávba, mivel egy másik gépjárművel való ütközést akart elkerülni, amely hirtelen fékezett előtte.

A kamion az úttestre borult, mindkét sávot elfoglalva, így a helyszínelés ideje alatt az adott útszakaszon elterelték a forgalmat Barátka és Mezőtelegd felé. Az útszakaszt 20.40-kor nyitották meg újra a forgalom előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!