Bihar hírei

2016.07.05. 09:47

Dabason vendégeskedtek az öregfiúk

Az érmihályfalvi Unirea öregfiú focicsapata idén is részt vett az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület szervezte, VIII.Veterán Fesztiválon. Két meccset játszottak Dabason (Pest megye).

Az érmihályfalvi Unirea öregfiú focicsapata idén is részt vett az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület szervezte, VIII.Veterán Fesztiválon. Két meccset játszottak Dabason (Pest megye).

Július 2-án tartották meg a Dabas FC stadionjában a VIII. Veterán Fesztivált, ami az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület által szervezett 2015/2016-os bajnoki sorozatának döntője. Ezen már hagyományosan részt vesz az Unirea öregfiú csapata, mely a bajnokságban is vitézkedik, ám az ott elért eredményektől függetlenül a döntőre is mindig meghívást kapnak, a VIP-csoportba. Id.dr.Lunczer János, a csapat vezetője és kapcsolattartója elmondta: az elmúlt szombaton csak a nagy hőség volt, ami a veterán sportolók dolgát nehezítette (délben és kora délután játszottak), a fogadtatásra és a torna lebonyolítására ezúttal sem lehetett panasz. A bajnoki döntőt 4 pályán 12 csapat vívta, ezeken kívül volt még a VIP-csoport.

Két meccs

Ebben a margittai sportemberekkel megerősített érmelléki gárda további határon túliakkal, Lendva (Szlovénia) és Bereg körzet (Kárpátalja) csapataival találta szembe magát. Lendva 5-1-re legyőzte az Unireát, majd 11-2-re Bereg körzetet, az Unirea pedig 5-3-ra utóbbit, így Lendva első, az Unirea második, Bereg körzet harmadik lett, minden csapat egy-egy focilabdát és a tagok természetesen névre szóló emléklapokat vehettek át. Az Unirea csapattagjai: Rimay János, Kardos Sándor, Sütő Zoltán, Pauli János, Kovács Zoltán, Pap György, Kelemen Zoltán, id.dr.Lunczer János, illetve Margittáról Karacs Gyula, Santa Dorel és Horváth Sándor. A csapat az érmihályfalvi önkormányzat támogatásával utazott el a tornára. A következő szezonban pedig folytatják, hiszen, ahogyan a veterán sportvetélkedő mottója mondja: Ezt egy életen át kell játszani...

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!