Bihar hírei

2015.12.30. 11:19

A legszebb 10 magyar tini között

Az érmihályfalvi Caragilov Melissa a 2015-ös év legszebb 10 magyar tinédzserének választott lány mezőnyében szerepelt a budapesti Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban.

Az érmihályfalvi Caragilov Melissa a 2015-ös év legszebb 10 magyar tinédzserének választott lány mezőnyében szerepelt a budapesti Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban.

November elején adtuk hírül, hogy az érmihályfalvi Caragilov Melissa sikerrel vette a 2015-ös Miss Tini Hungary szépségverseny selejtezőit, majd a híradást megelőző napokban Hajdúszoboszlón vett részt úgynevezett előkészítő fotózáson. Nos, december 19-én, szombaton volt a nagy nap, amikor lezajlott az idei verseny. Előző nap, pénteken utazott el Melissa Budapestre, amikor máris 4 órás felkészítő próbán vett részt, amit megfejeltek másnap újabb 4 órányival. A Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban sorra került verseny négy fordulóból állt, a versenyzők eredeti szőrmebundákat bemutatva, majd utcai viseletben, bikiniben és estélyiben vonultak a zsűri és a közönség elé.

Felejthetetlen napok

Míg a lányok öltöztek (a tinédzserek 10 fős és a felnőttek 11 fős mezőnye párhuzamosan lépett kifutóra), a publikumot előadók szórakoztatták. Az eredményhirdetésnél kiderült: Melissa nem került dobogóra (a győzelmet egy magyarországi lány, Mihályfi Liza szerezte meg), de ez egyáltalán nem keserítette el, sőt, újabb két felejthetetlen napot tölthetett Budapesten és nagyon büszke arra, hogy sikerült a 2015-ben legszebbnek választott 10 magyar tinédzser közé bekerülnie! Mindezért köszönettel tartozik szeretteinek, akik végig támogatták, bátorították, továbbá az Éden Szépségszalonnak és Sütő Stellának, akik a smink és az estélyi ruha kivitelezésében segítették.

Rencz Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!