ERDON Helyi hírek

2016.10.17. 17:02

Tizenkét váradi utca felújítva

A váradi polgármesteri hivatal közleményben tudatja, hogy befejeződött tizenegy Őssi lakónegyedben lévő utca felújítási munkálata.

A váradi polgármesteri hivatal közleményben tudatja, hogy befejeződött tizenegy Őssi lakónegyedben lévő utca felújítási munkálata.

Konkrétan a Măgurei, a Salciei, a Clopoţeilor, a Pelinului, a Govorei, a Caraşului, az Olteţului, az Ecaterina Varga, a Gheorghe Ţiţeica, a Constantin Mille utcákról és a Ghioceilor prkról van szó, ezek mellett a Cerbului utcát is felújították a Dragis Voda út közelében. Mindezen utcák aszfaltburkolatot kaptak, kialakították a járdákat, a felhajtókat, az esővízelvezetést, zöldövezeteket alakítottak ki, és felfestették, illetve kihelyezték a közúti jelzéseket. A tizenkét utca összesen 2,5 kilométer hosszú. A közlemény idézi Florin Birta alpolgármestert, aki elmondta, hogy további négy utcának a felújítását (az Argeşului, a Vasile Pârvan, a Buzăului és az Abraham Lincoln utcákról van szó) ennek az évnek a végére fejezik be, és Őssi negyedben a többi, mindezidáig még aszfaltburkolat nélküli utcát a jövő évben aszfaltozzák le. A most felújított utcák kivitelezői a Drumuri Bihor, a Drumuri Orăşeneşti, a Dumexim és az Extract Com cégek voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!