mégis sikerült

2021.04.06. 19:30

Az orvosok azt jósolták Mihalik Enikőnek: féléves hormonkezelés nélkül nem eshet teherbe (videó)

Épp ezért érte váratlanul, amikor megtudta, kisbabát vár.

Eniko Mihalik attending the 26th amfAR's Cinema Against Aids Gala during the 72nd Cannes Film Festival at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 23, 2019 in Antibes | usage worldwide (Photo by Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: Dave Bedrosian / Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Követői kommentjeire válaszolva beszélgetett terhességéről Ráskó Eszterrel a világhírű magyar modell, Mihalik Enikő, aki többek közt azt is elárulta: kislánya érkezését nem tervezték párjával, mert petefészek-betegsége (policisztás ovárium szindróma) miatt úgy hitte, csak külön hormonkezelés után lehet gyereke.

Nem terveztünk, de nem is vagyunk meglepődve, hogy összejött.

Tudtuk, hogy a méhecske hogyan szokta beporozni a virágokat és mi nem nagyon tettünk az ellen, hogy a méhecske ne porozza be a virágokat

– mondta Enikő.

Amikor rájöttünk, hogy tulajdonképpen mit is műveltünk és mit rizikóztunk, Dávid és én egymásra néztünk és nyomtunk egy »high five«-ot. Hat héttel később kiderült, hogy össze is jött – mesélte a modell a Bors cikke szerint.

Féléves kezelést jósoltak neki

Nekem PCOS-em van, és a külföldi dokim is azt mondta, hogy ha majd valaha teherbe szeretnék esni, akkor hat hónapig hormonkezelésen kell átesnem és nem lesz könnyű menet. Egész életemben ezt mondták a dokik, hogy valami ott nagyon nincsen rendben – árulta el, majd arról is mesélt, hogyan készül kislánya érkezésére, sőt, azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy vállalja kismamaként is a koronavírus elleni védőoltást.

Borítókép: Mihalik Enikő 2019 májusában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában