ERDON Helyi hírek

2010.09.01. 10:00

Újra elszállítják az elektromos hulladékokat

<p>Nagyvárad - A Polgármesteri Hivatal értesíti Nagyvárad lakosságát, hogy szeptember 4-én, szombaton újra elszállítja az elektromos hulladékokat.</p>

Ezen a napon 8 és 18 órák között lehet felkeresni a Nagyváradon erre a célra kihelyezett konténereket: a Rogériusz negyedben a Városi Kórház közelében és a ponton híd mellett (a Sovata/Apáca utcában), Várad-Ősiben a Meşterşugarilor/Mester és az Oneştilor/Gaál Mózes ucák kereszteződésében, Velencén pedig a Kolozsvári úti Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikánál, a Nufărul/Szőllős negyedben az utolsó villamosmegállóban. A nagyobb mennyiségű elektromos hulladékok elszállításáért a jogi vagy magánszemélyek a Bene Internationalhoz fordulhatnak a 0259/406276, valamint a 0731/372103. vagy a 0728908081 telefonszámokon. A cég ingyenesen elszállítja a hulladékot.  A gyűjtés szervezői ezúton köszönik a nagyváradi lakosoknak, hogy pozitívan válaszoltak a meghirdetett gyűjtési akcióra, így országos szinten Nagyvárad az élvonalban jár az akció hatékonyságát illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!