szon-sportoldal

2008.02.04. 09:11

Rácz: Illúzió mást várni

<p>Balatonfüred-Nyíregyháza – Balul sült el a balatoni túra. A Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapatára nagy zakót (39–21) mértek Füreden – tetszik nem tetszik, ez benne volt a pakliban. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/racz-illuzio-mast-varni/cn/szon-news-km_01-20080204-090724">Letölthető:&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Az újonc házigazda kerete roppant ütős, egykori válogatottak hadát vetheti be, az anyagi hátteret tekintve pedig szakadéknyi a különbség. Így a vereségen sincs mit csodálkozni...

 

A BALADONFÜRED-NYKSE MECCSET ÉLŐBEN KÖVETHETTÉK FIGYELEMMEL PORTÁLUNKON!

 

– A helyi publikum felült a lelátóra, ki volt éhezve a játékra és nyilván jól szórakozott, mi persze kevésbé – summázott Rácz Sándor, az NYKSE edzője.

– Mindemellett korrekt meccs volt: az ötvenegyedik percben tisztesnek mondható, tizenkét gólos volt a hátrány, aztán a hajrában nekünk gyakorlatilag semmi nem sikerült. Az is igaz, Szathmári kapus „olvasta” lövéseinket, a védekezésünk erélytelennek bizonyult, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy ennyire elhúzott az ellenfél.

Na és azt sem árt figyelembe venni, Mohácsi, Szatmári, Tombor, vagy éppen Kotormán nemrég még válogatott tagjaként szerepelt, azóta sem felejtettek el kézilabdázni, ilyen képességű játékosokkal szemben nekünk most nincs esélyünk. Jelen körülmények között illúzió mást várni, számunkra egy feladat létezik: ki kell tartani!

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!