Választások

2024.02.24. 17:04

Ciolacu: 2025-től nem jöhet létre más koalíció, csak a PSD és a PNL körül

Forrás: psd.ro

Agerpres

Marcel Ciolacu miniszterelnök, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke kijelentette szombaton, hogy a jelenlegi politikai helyzetben azt tartja az egyetlen járható útnak, hogy a PSD és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) a választások után is közösen kormányozzon.
A PSD Hargita megyei szervezetének választási ülésén Ciolacu kijelentette, a politikai stabilitásra való törekvést tartja a helyes iránynak.
'Nézzenek körül a politikai palettán, és látni fogják, hogy 2025-től nem jöhet létre más koalíció, más szövetség, csak a Szociáldemokrata Párt és a Nemzeti Liberális Párt körül' - fogalmazott.
Úgy vélekedett, dacára annak, hogy a PSD és a PNL hagyományosan egymás ellenfelei, most szövetséget kell alkotniuk, mert 'alkalmazkodnunk kell ezekhez az időkhöz'.
Ciolacu kifejtette, a kormánynak kötelessége stabilitást és fejlődést biztosítani az országnak, és ezt nem lehet megvalósítani 'botrányok között, káoszban, a parlamentből, az utcáról vagy a kormánytól készített Facebook-közvetítésekkel."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában