Lavina

2023.02.07. 12:33

Bírságra számíthatnak a szabálysértők

Forrás: IPS Arges

Agerpres

Csalás gyanújával indítottak vizsgálatot a hatóságok, miután a hétvégén egy lavina miatt a Transzfogarasi útnak a forgalom elől lezárt szakaszán levő Capra menedékházban rekedt mintegy 60 személy.
Az Argeş megyei rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint az Albeştii de Argeş községbeli rendőrök vizsgálódnak a február 5-ére virradóra történtek kapcsán, a Curtea de Argeş-i bírósági ügyészség irányításával.
A közlemény szerint a lavina által megrongált járművek tulajdonosainak azonosítása még folyamatban van. Eddig azonosították a menedékházban elszállásolt személyeket és 14 autót, a járműveket azonban még nem tudták elvontatni.
A Transzfogarasi út 104-es kilométerszelvényétől 2022. október 30-ától hivatalosan tilos a forgalom. A hatóságok ezért vizsgálják, hogyan jutottak fel a turisták az országút 107-es kilométerszelvényénél található Capra menedékházig a lezárt útszakaszon. Az Argeş megyei rendőrség vasárnap délelőtt azt közölte, hogy a szabálysértők bírságra számíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában