Bizonyítékok

2023.03.14. 06:35

Joe Biden családját a Kínai Kommunista Párt pénzelhette

James Comer republikánus képviselő a Fox Newsnak azt mondta, a legújabb bizonyítékok szerint a helyzet „pont olyan rossz, mint ahogy azt gondolták”, a Biden család egyenesen a Kínai Kommunista Párttól kaphatott pénzt.

Joe Biden amerikai elnök beszédet mond az Ausztrália–Egyesült Királyság–Amerikai Egyesült Államok (AUKUS) partnerségről 2023. március 13-án

Forrás: Anadolu Agency/AFP

Fotó: Tayfun Coskun

Március 10-én pénteken ismét ülésezett az amerikai kongresszus alsóházának felügyeleti és elszámolási bizottsága, ahol a Biden család kínai kapcsolatai voltak terítéken. A bizottság elnöke, James Comer republikánus képviselő a hétvége folyamán ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Fox News műsorában, ahol elmondta, végre több tanú is hajlandó nyilatkozni számukra, illetve banki nyilvántartásaik is vannak. A műsorvezetőnek Comer leszögezte, olyan dokumentumokhoz jutottak, amelyek bizonyítják, milyen módon kapott pénzt a Biden család a Kínai Kommunista Párttól.

A képviselő hozzátette: a bizonyítékok alapján a helyzet pont olyan rossz, mint amire számítottak, és olyan dokumentumok kerültek a birtokukba, amelyekkel egy erős bírósági ügyet lehet elindítani.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában