Gyász

2024.05.29. 07:53

Gyászhírek, május 29.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LUKÁCS LÁSZLÓ családjának, szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. „Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek.” Az RMDSZ Bihar Megyei és Nagyvárad Városi Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett élettárs és rokon, LUKÁCS LÁSZLÓ CSABA életének 81. évében türelemmel viselt, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma, május 29-én, szerdán 12 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Nyugodjon békében! Gyászoló társa, Éva és a család.

*

Fájó szívvel vettük tudomásul, hogy LUKÁCS LÁSZLÓ CSABA életének 81. évében eltávozott az élők sorából. Emléke legyen áldott! Nyugodjon békében! Őszintén együttérzünk Major Évával. A PMNYE vezetősége és tagsága.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett férjemre, MÁJER ÁRPÁD LÁSZLÓRA halálának 17. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugodjon békében! Felesége, Anna és fia, Gergő.

*

Mély megrendüléssel vettük tudomásul, hogy barátunk, BOGDÁN ANDRÁS 2024. május 27-én elhunyt. Nyugodj békében, drága barátunk! A család részére őszinte együttérzésünket tolmácsoljuk, megnyugvást és erőt kívánunk ezekben a nehéz percekben. Illés János és Éva, Enikő és Zoli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában