Kosárlabda

2023.12.28. 08:08

Győzelemmel búcsúztatná az esztendőt a VSK U

Fotó: Facebook/CSM Oradea

Szakács Dávid

A Nagyváradi VSK U kosárlabdacsapata ma 17.45-től lép pályára idegenben idei utolsó mérkőzésén a pontvadászat harmadik helyén álló Marosvásárhelyi VSK ellen. A mérkőzést a Digi Sport 2, illetve a FRB TV YouTube-csatornája élőben közvetíti. A Vörös Oroszlánok az alapszakasz B csoportjában eddig 11 győzelemmel és csupán egy vereséggel vezetik a tabellát. A marosvásárhelyiek 8 sikert és 4 vereséget könyvelhettek el az idei szezonban. 
A váradiaknak ez lesz az idei naptári évben az 59. találkozójuk, az eddigi 58 meccsből 44 alkalommal győztesen hagyhatták el a játékteret. A két együttes a szezon folyamán már találkozott egymással, akkor a piros-kékek 96–75-re nyertek hazai környezetben. A VSK U hat év után látogat újra Vásárhelyre, a 2017 októberében rendezett összecsapáson is a Nagyvárad diadalmaskodott 86–60- as végeredménnyel, az ellenfél akkor még Maros KK néven volt ismert. A marosvásárhelyi klub legnagyobb sikere a 2012–13- as idényben elért második helye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában