Sport

2023.10.22. 16:24

Hét gólt rámolt a Crișul a szatmáriak hálójába

Forrás: Biharszentandrási Crișul

Fotó: Aamir QURESHI

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crișul hazai környezetben fogadta a Szatmárnémeti Olimpia együttesét a III. Liga 10. csoportjának a 9. fordulójában. Az összecsapást végig a szentandrásiak dominálták, Robert Popescu, Ioan Hora, illetve Constantin Trip révén már az első félidőben 3–0-s előnyre tettek szert. A folytatás is gólgazdagra sikeredett a hazaiak részéről, először az 52. percben Popescu talált újból az Olimpia hálójába, majd a későbbiekben Hora mesterhármasával már hat gólos volt az előny. A kegyelemdöfést a 81. percben Laurențiu Prundaru adta az ellenfélnek. A szatmáriaknak csupán a szépítés sikerült. A végeredmény 7–1, a Biharszentandrás a következő fordulóban újra otthon játszik majd, ellenfele egy másik szatmári gárda, a Szatmárnémeti VSK lesz.
A bajnokság másik Bihar megyei alakulata, a Félixfürdői Lotus idegenben futballozott a Désaknai Minerul otthonában. A Lotus jól játszott a találkozón, az egész mérkőzést irányította, ám a győztes gól nem jött össze Cosmin Badea csapatának (0–0). A gólnélküli döntetlen ellenére a Félixfürdő továbbra is a pontvadászat második helyén áll, kilenc forduló alatt az ellenfelek csupán ötször találtak a hálójukba. A következő bajnokin a félixfürdőiek a listavezető Zilahi VSK vendégeként lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában