Judo

2023.05.10. 18:01

Négy érmet nyertek a veterán cselgáncsozók

Forrás: Master Judo Club Tora

Jósa Attila

Nyílt Masters Judo Országos Bajnokságot szerveztek múlt hétvégén Győrben az Olimpiai Sportparkban. Az eseményen 12 ország, 66 klubja képviseltette magát, összesen 183 indulóval. Az esemény megnyitóján Győr polgármestere, Dr. Dézsi Csaba András, a Magyar Judo-szövetség alelnöke is köszöntötte a résztvevőket. A versenyen 30 éves kortól egészen 80 éves korig küzdöttek a cselgáncsozók, három szőnyegen zajlottak párhuzamosan a megmérettetések. A Nagyváradi Master Judo Club Tora versenyzői eredményesen szerepeltek, mérlegük 2 arany és 2 bronzérem. Gavriș Aurel az M4 +100 kg-os kategóriában végzett az élen, míg Ötvös András az M8 -73 kg versenyszámában nem talált legyőzőre.
A két bronzérmet Almăjanu Iulian (M3 -81 kg), illetve Tóth István-Róbert (M2 -81 kg) szerezte a váradi egyesület számára. A sportolók felkészülését Pleș Aurel, Chirilă Alexandru és Petrás László edzők segítették. A következő verseny, amelyen ott lesznek a Tora veterán cselgáncsozói, a jövő hónapban Szlovéniában megrendezésre kerülő Masters Európa-bajnokság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában