Sport

2023.03.23. 18:37

Három napig Nagyvárad lesz a vízilabda fővárosa

A legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzést, a VSK – Steaua rangadót vasárnap 12 órától rendezik a Ioan Alexandrescu Olimpiai Uszodában.

Forrás: csmoradea.ro

Fotó: Less Rares

Jósa Attila

Péntektől vasárnapig három vízilabdatornát is rendeznek Nagyváradon, a férfi Szuperliga felső és alsóháza mellett a női mezőny is medencébe száll a bajnoki pontokért. A Ioan Alexandrescu Olimpiai Uszodában a legjobbak vetélkednek a bajnokság második szakaszának második tornáján. Pénteken a Bukaresti Steaua – Bukaresti Rapid (18 óra), illetve a Nagyváradi VSK – Bukaresti Dinamo (19.30 óra) találkozókkal kezdődnek meg a küzdelmek. Szombaton a váradiak a Rapid ellen igazolhatják a papírformát (18 óra), az esti meccsen pedig 19.30-tól a Steaua csap össze a Dinamóval.
A legnagyobb érdeklődéssel várt ütközetet, a VSK – Steaua rangadót nem kimondottan közönségbarát időpontban, vasárnap 12 órától rendezik, a felvezetésben 10.30-tól a Dinamo – Rapid meccset is megtekintheik az érdeklődők. A bajnoki tornára a belépés ingyenes.

Hazai pályán az Egyetem SK is

Szintén hazai medencében vitézkednek a crișulos férfi és női vízilabdázók, az idén Egyetem SK név alatt „futó” váradi csapatok a Crișul Uszodában adják majd egymásnak az öltöző kulcsát. A menetrend meglehetősen sűrű, a férfi csapat pénteken két mérkőzést is vív, az elsőt 12.30 órától a Kolozsvári Politehnica, a másodikat 18 órától a Bukaresti Hello Sport ellen. Az Egyetem SK férfi csapata szombaton 12.30-tól zárja a tornát, a váradiak ellenfele a Sportul Studențesc lesz.
A női Szuperligában érdekelt Nagyváradi Egyetem SK-ra négy mérkőzés vár a hétvégén, pénteken 15 órától a Steaua, szombaton reggel 8 órától a Marosvásárhelyi VSK, 16.30-tól a Dinamo, vasárnap reggel 8-tól pedig a Rapid ellen küzdenek a lányok. A belépés az Egyetem SK mérkőzéseire is díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában