Vízilabda

2023.01.19. 18:13

Igazolta a papírformát a Nagyváradi VSK

Forrás: csmoradea.ro

Jósa Attila

A várakozásoknak megfelelően a Nagyváradi VSK vízilabdacsapata nyerte a Nagyváradi Egyetem SK elleni mérkőzést az Otopeni városában rendezett Román Kupa B csoportjának első fordulójában. A nyolc gólt szerző Nichita Ilisie vezetésével a VSK 22–3 (6–0, 3–1, 7–1, 6–1) arányban győzte le városi riválisát. Ilisie mellett Silvian Colodrovschi ötször, Szabó István, Ianis Soponar, Vancsik Levente és Czenk Ferenc kétszer, Vlad Dragomirescu pedig egyszer vette be az egyetemisták kapuját.

A csoporban a váradi csapatokon kívül a Bukaresti Dinamo és a Kolozsvári Politehnica szerepel, a kvartettből az első két helyezett jut tovább az elődöntőkbe, melyeket ma délután rendeznek.

A vízilabda Román Kupa döntőjét a Román Televízió (TVR) élőben közvetíti, szombaton a TVR 3 képernyőjén lesz látható a mérkőzés 12 órai kezdettel. A csoportmérkőzéseket, illetve az elődöntőket a Román Vízilabda-szövetség Youtube-csatornáján lehet élőben követni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában