Nagyváradi VSK

2020.06.30. 16:10

Giordan Watson is aláírt

A mindössze 1,78 méter magas Giordan Watson, a Nagyváradi VSK férfi kosárlabda-együttesének irányítója újabb egy évre szóló szerződést kötött a váradi bajnokcsapattal.

Az amerikai-román kettős állampolgárságú Giordan Watson újabb egy évre kötelezte el magát a Nagyváradi VSK férfi kosárlabda-együtteséhez, amellyel ugyan az elmúlt szezonban – a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt bajnokság ürügyén – nem lett aranyérmes, de az azelőttiben bajnoki címet szerzett. Watson a legkisebb termetű játékosa a VSK-nak a maga 178 centiméterével, viszont gyorsasága, dobó- és labdaszerzési képessége ellensúlyozza a magasságát. Az Egyesült Államokban 1985. október 24-én született játékos öt éve játszik Romániában, ebből két és felet töltött Kolozsváron és ugyanannyit Nagyváradon. Kettős állampolgársága révén többszörös román válogatott, és ha a híreknek hinni lehet, a szövetségi kapitány továbbra is számít rá a nemzeti csapatban. A litván Arturas Valeika, a szerb Nikola Markovics után tehát Watson az, akire Cristian Achim biztosan számíthat a VSK jövőbeli együttesében, mellettük a feltörekvő ifjúság, így Bobe Nicolescu, Vlad Marinău, Enzo Vescan és Edward Petrescu is ott lesz a csapatban. Egyébként Watson profi karrierjének nagy részét Németországban, Törökországban és Franciaországban töltötte, és az utóbbi két ország erős bajnokságaiban csapataival általában ott volt a legjobbak között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában