Előadás

2020.09.30. 20:48

Hétvégén ismét Gyerekjáték a Szigligeti Stúdióban

Fotó: Vigh Laszlo Miklos

Hétvégén két alkalommal is láthatja a közönség a Szigligeti Társulat és a szatmárnémeti Harag György Társulat koprodukciójában készült Gyerekjáték című kortárs magyar színdarabot. A magyar dráma napján bemutatott előadást október 2-án és 3-án, pénteken és szombaton 19 órától tűzi műsorára a színház, a Szigligeti Stúdióban. A Gyerekjátékban hét nő és egy férfi élete keresztezi egymást. Eltérő korú, foglalkozású, életfelfogású, hétköznapi emberekről van szó, közös

bennük azonban, hogy léthelyzetük központi kérdése a gyerek(nem)vállalás. O. Horváth Sári drámájában a családról alkotott legkülönfélébb elképzelések feszülnek egymásnak, miközben a szerző meglepő őszinteséggel beszél kirekesztettségről, identitáskérdésekről, valamint a gyerekvállalás ki nem beszélt nehézségeiről, lehetetlenségeiről. Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott. A Gyerekjátékra jegyek a színház jegypénztárában, valamint a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!