Zenekar

2020.07.22. 10:25

Új tagokkal bővült a Face x Bro együttes

Teljes zenekarrá vált a Face x Bro együttes: tagjainak száma megduplázódott, és már egy új dalt, ahhoz pedig videóklipet is készítettek közösen.

Törő Enikő

Crăciun Richard, a zenekar egyik alapítója számolt be lapunknak arról, hogy három új taggal bővült az együttesük az utóbbi időben, így már hatan vannak. Az együttes régi tagjai: Bíró Olivér – ének, Crăciun Richard – rap, Bíró Rómeó – zongora, az újak pedig: Pop Dávid – dob, Zuchiachi Zsolt – elektromos gitár, Sajó Ferencz – basszusgitár. Pop Dávid és Zuchiachi Zsolt korábban az Infive zenekarban játszottak, Sajó Ferencz pedig egy székelyhídi együttesben. Mint azt Crăciun Richard elmondta, új tagokkal akarták bővíteni a csapatot, a környék legjobbjait szerették volna megkeresni, és ez sikerült is.

Közösen már egy új dalt is kihoztak, melynek címe Ezen a tengeren, és arról szól, hogy a felnőttek élete napjainkban mennyire csak a pénz körül forog. A dallal arra akarják ráirányítani a hallgatók figyelmét, hogy ez nem egy jó irány, és hogy az élet igazi örömeinek megélésére kellene fektetni a hangsúlyt. A dalt Crăciun Richard és Bíró Olivér közösen írták, Simó Zsolt hangszerelte azt. Egy videóklip is készült hozzá, melyet Nagyváradon forgattak, és a Face x Bro Youtube-csatornáján tekinthető meg.

Terveik szerint ősszel újabb dallal örvendeztetik meg a hallgatóságot, de még ez előtt szeretnének bemutatkozni a Siculus tehetségkutató-fesztiválon, melyre már leadták a jelentkezésüket. A tehetségkutató Székelyudvarhelyen lesz augusztus 28–30. között. A zenekar tagjai nagyon remélik, hogy ha idén már nem is – a koronavírus-járvány miatt – de jövőre felléphetnek a helyi rendezvényeken, és egyre többen megismerhetik őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!