Jelentkezés

2024.06.14. 16:05

Várják az árusok jelentkezését a Középkori Fesztiválra

Illusztráció

Forrás: Visit Oradea

ERDON-összeállítás


Idén is megszervezik a Középkori Fesztivált a nagyváradi várban július 5–7. között, írja közleményében a szervező Visit Oradea Egyesület. A háromnapos rendezvény ideje alatt lovagok, harcosok, középkori szereplők, kézművesek, hagyományőrzők, tűzzsonglőrök sereglenek fel, középkori csatákat fognak imitálni és élő zenével is szolgálnak.
Már javában zajlanak a fesztivál előkészületei, megkezdődött az árusok regisztrációs időszaka is. Várják a hagyományos ételek, édességek vagy más különlegességek árusait, népi iparművészeket, kézműveseket, akik asztalt szeretnének bérelni a fesztivál idejére. A jelentkezési határidő június 30-a. A szervezők biztosítanak 28 standot élelmiszer és nem élelmiszeráruk forgalmazóinak, 12 helyet a büfékocsiknak, két helyet kávés kocsiknak, négyet bároknak, kettőt borforgalmazóknak, kettőt kürtőskalács-készítőknek és hat helyet látványosságoknak/játékoknak. A jelentkezéseket online lehet benyújtani a www.festivalulmedievaloradea.ro honlapon. Ahhoz, hogy a jelentkezés érvényes legyen, a pályázónak követnie kell az összes lépést, vagyis meg kell adnia az összes kért információt az űrlapon erre a célra szolgáló mezőkben (cégnév, elérhetőség stb.), fel kell tölteni a szükséges dokumentumokat, meg kell jelölni azt, hogy melyik helyet kéri és azt is, hogy mekkora teljesítményű energiaellátásra van szüksége. A Nagyváradi Középkori Fesztivál szabályzatában foglalt feltételek tudomásul vétele és elfogadása nélkül nem lehet regisztrálni. Érdeklődni az office@visitoradea.com címen lehet. A fesztivál részletes programját később közlik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában