Gyász

2024.06.12. 08:34

Gyászhírek, június 12.

Szomorú szívvel emlékezünk drága halottunkra, ZÖLD ANNA MÁRIÁRA, (szül Kulcsár), aki egy éve távozott közülünk. Nem feledünk, emléked örök! Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, S nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag. Gyászoló családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, mamuska, dédnagymama, rokon és igaz barátnő, SCHOLTZ ÁGNES nyugdíjas fodrásznő, életének 82. évében visszaadta a lelkét Istennek. Temetése június 14-én, pénteken 11 órától lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott! Nyugodjon békében! A gyászoló család és a barátok.

*

Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a fényt, a derűt, a meleget, Csak egyetlen fénysugarat hagytál: az emlékedet! Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk ID. GÁBOR JÁNOSRA (Érmihályfalva), aki 12 éve örökre távozott közülünk. Legyen áldott és békés örök pihenése! Szerető családja.

*

Feledni valakit Lehetetlen csoda, Mert akit szeretünk, Azt nem feledjük soha! Kegyelettel emlékezünk édesapánkra, SZÉKELY JÁNOSRA (Örvénd) halálának 50. évfordulóján. Lányai, Éva és Erzsike, családjaikkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában