Figyelem!

2024.06.12. 09:24

Elhagyott autókat találtak

Forrás: PMO

Több elhagyottnak tűnő gépjárművet találtak a váradi helyi rendőrök Nagyváradon. Egy kék színű, rendszám nélküli Renault gépjárműre a rendőrök a Szentandrási út 7. szám alatt bukkantak rá. Ugyanitt még két rendszám nélküli járművet is találtak: egy piros színű Seat-ot és egy szürke színű Volkswagen-t.
A helyi rendőrség mindhárom esetben jegyzőkönyvet és felszólítást állított ki, utóbbiban arra kérik az autók tulajdonosait, hogy távolítsák el a közterületről a járműveket. A dokumentumokat elhelyezték az autók szélvédőin. Abban az esetben, ha a törvényes tulajdonosok nem viszik el a járművet, akkor ezeket a nagyváradi városháza ingatlanosztálya által kezelt Academiei utca 3. szám alatti telephelyre szállítják. További információk a helyi rendőrség Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utca 20. szám alatti székhelyén vagy a 0359/412–551 telefonszámon kaphatók munkanapokon 8–16 óra között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában