Gyász

2024.05.24. 07:53

Gyászhírek, május 24.

Egy hely, egy illat, egy régről előkerült fénykép felidéz emlékeket, Téged... és jó azt érezni, hogy mindig ott vagy szívünkben, velünk. Végtelen szeretettel emlékezünk az egy éve elhunyt ID. KOVÁCS LAJOSRA (Hegyközszáldobágy). Megállunk néma sírod mellett, szeretnénk megfogni még egyszer a kezed, és megköszönni végtelen szereteted. Bánatos felesége, Erzsike, gyermekei, Lali és Erzsike, családjaikkal.

*

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel,/ De egy könnycsepp a szemünkben Érted él,/ Egy gyertya az asztalon Érted ég./ S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet,/ Amit tőlünk soha senki el nem vehet,/ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szeretünk, s nem felejtünk Téged! Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk KISS ILONÁRA (szül. CSUKA), a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, aki ma egy éve, hogy visszaadta lelkét Teremtőjének. Gyászoló férje, László, lánya, Edina és veje, Szabolcs.

*

A család nevében hálás szívvel köszönjük mindazoknak, akik kedves hozzátartozónk, ISTVÁN TIBOR temetésén megjelentek, és rengeteg koszorúval, virággal és megértő szavakkal fejezték ki együttérzésüket! Lelke velünk él, míg van, ki emlékezzen rá. „Hittel, reménnyel gazdagon/ Indult nem földi útakon,/ Egy volt közös, szent vigaszunk/ A LÉLEK ÉL: találkozunk!” (Arany János)

*

Szívünkben soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. SZŰCS JÓZSEFRE (Érmihályfalva). Telhetnek hónapok,/ Múlhatnak az évek,/ Szívünkben örökké/ Megmarad emléked! Legyen áldott és békés örök pihenésed! Szerető családja.

*

„Akiket szeretünk, s már sírban nyugszanak, igazi nyughelyük a szívünkben marad.” Szeretettel emlékezünk KATONA ATTILÁRA halálának 15. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Húga, nővére, családjaikkal.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki FERENCZ ISTVÁNNAK és családjának, szeretett felesége elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei és Nagyvárad Városi szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Megrendülve értesültünk BAJNOK KATALIN (szül. KOCSIS) haláláról. Gyermekkorunk második drága láncszeme, „KATIKÁNK” örökre eltávozott. Isten áldjon utadon! Soha nem felejtünk el! Szeretteid: Zsuzsa, Edit, Magdus és családja.

*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógornő, keresztanya, nagynéni, BALASKÓ VILMA életének 79. évében, rövid szenvedés után elhunyt. Temetése ma, május 24-én 14 órakor lesz a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle a Cseke család.

*

Kegyelettel emlékezünk KISS ZOLTÁNRA (a Solidaritatea mestere), aki már 25 éve alussza örök álmát. Legyen békés, könnyű a pihenésed! Emlékét míg élünk, őrizzük. Felesége, Ilona, valamint gyermekeik családjaikkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában