Gyász

2024.05.23. 07:51

Gyászhírek, május 23.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, BALASKÓ ERZSÉBET (szül. KONDOROS, a Rovex volt dolgozója) életének 70. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése május 24-én, pénteken 15 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, BALASKÓ VILMA életének 79. évében elhunyt. Temetése május 24-én, pénteken 14 órakor a városi ravatalozóból. Gyászolja leánya, Adél, fia, László, menye, Ildikó és unokái János, László és Krisztián.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Balaskó Lászlónak és családjának, szeretett édesanyja, BALASKÓ VILMA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Nászasszonya, Erzsike és a Kemenes család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagyapára és dédire, PELLE GYULÁRA halálának második évfordulóján. Emléke szívükben él. Örökre velünk marad. A szerető család.

*

Örökké tartó fájdalommal és szívünk minden szeretetével emlékezünk drága halottunkra, IFJ. SZABÓ KÁLMÁNRA (Bors) halálának első évfordulóján. „Megállt egy szív, mely élni vágyott, pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott. Nélküled üres és szomorú a házunk, nem hisszük el, hogy Téged hiába várunk.” A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, anyós, keresztanya, BAJNOK KATALIN MARGIT (szül. KOCSIS) életének 81. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése május 24-én, pénteken 11 órakor lesz a városi kápolnából. Emléke szívünkben örökké élni fog. Bánatos családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában