Fotópályázat

2024.04.23. 08:43

Szent László városa az én városom!

Sajtóanyag

Az Összefogás Nagyváradért Egyesület közösen az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesülettel és az RMDSZ nagyváradi szervezetével amatőr fotósok számára hirdet fotópályázatot Szent László városa az én városom! címmel, immár hetedik alkalommal. A pályázat keretein belül keressük Nagyvárad legjobb amatőr fotósát és a városról készült legnépszerűbb online fotót. A címek megszerzése érdekében nevezni minimum 1 db., maximum 3 db. digitális képpel lehet, amely azonosíthatóan Nagyváradon készült, és terjedelmében 30x45 cm kép, minőségi nagyításra alkalmas.

A fotópályázatra való jelentkezés: a jelentkezőnek az Összefogás Nagyváradért Egyesület e-mail címére (onegyesulet@gmail.com) kell elküldenie a képeit (maximum 3), amelyhez kérjük a pályázó pontos nevét és egy pár mondatban megfogalmazni azt, hogy mit jelent számára Nagyvárad, mit szeretne fotóival közvetíteni, elmondani.

A beküldhető képek paraméterei: JPG formátum; a látványosság felismerhető legyen; a kép jó minőségű legyen; a kép minimális korrekciója megengedett: a szín és kontraszt javítása, elhanyagolandó a kép klónozása, vagy speciális retusáló programok használata.

Minden benevezett kép automatikusan mind a két kategória (A legnépszerűbb online fotó Nagyváradról 2024, Nagyvárad legjobb amatőr fotósa 2024) elbírálási anyagába bekerül, az alkotások tehát mind a két kategóriacím elnyerése érdekében automatikusan vetélkednek, elválasztásuk csakis a zsűrizés tekintetében van (a legnépszerűbb fotót a like-ok, míg a legjobb fotóst a zsűri dönti el).

Figyelem! A pályaművek elküldése a kiírt szabályzat teljes elfogadását jelenti.

A legnépszerűbb online fotó Nagyváradról 2024: a képeket az Összefogás Nagyváradért Egyesület Facebook-oldalán külön albumban tesszük közzé, A legnépszerűbb online fotó Nagyváradról 2024 címet a legtöbb like-ot gyűjtő fotó fogja elnyerni.

Nagyvárad legjobb amatőr fotósa 2024: a Nagyvárad legjobb amatőr fotósa 2024 cím elnyerését szakmai zsűri fogja eldönteni az elfogadott képek arányában.

A beküldött képekből kiállítást szervezünk, amelyet a Festum Varadinum rendezvénysorozat keretén belül nyitunk meg. Az eredményhirdetést sajtóközleményben tesszük közzé, míg a díjak ünnepélyes átadására a kiállításmegnyitó alkalmával kerül sor.

Ütemterv: a képek beérkezésének határideje május 7., 14 óra; like-ok gyűjtése 2024. május 8-13., 14 óráig; kiállίtásmegnyitó és a díjak ünnepélyes átadása 2024. május 15., 18 óra, helyszín: Vitrin Galéria, EFA Kiállítási Központ vitringalériája, Nagyváradi Vár, E épület, földszint

Programfelelősök: Pető Dalma, RMDSZ-es önkormányzati képviselő, az Összefogás Nagyváradért Egyesület alelnöke, Tóth István AFIAP, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület elnöke.

Dίjak

A legnépszerűbb online fotó Nagyváradról 2024: az első három legtöbb like-ot gyűjtő számára ingyenes, magyar nyelvű, online fotótanfolyam Tóth István felajánlásának köszönhetően. Nagyvárad legjobb amatőr fotósa 2024: egy 500 lej értékű vásárlási utalvány, amelyet egy elektronikai cikkeket árusító boltban lehet majd levásárolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában