Gyász

2024.04.23. 08:27

Gyászhírek, április 23.

Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, JUHÁSZ ERZSÉBETRE (élt 55 évet, Bihar) halálának 11. évfordulóján. „Álmodj csendesen a csillagok között, ahol nincs már fájdalom, de szívünkben itt leszel, míg élünk e világon. Elmentél, fényes csillag lettél, itt hagytál bennünket, akiket szerettél. Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Szelíd szemeiddel nem tekintesz ránk többé, de szívünkben élni fogsz örökké. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, Hiányzol nagyon, soha nem feledünk. Sírod előtt állunk, talán te is látod, itt van körülötted szerető családod. Letesszük sírodra virágaink csokrát, örökös álmodért elmondunk egy imát. Pihenj, te drága szív, megszűntél dobogni, szerető jóságod nem tudjuk feledni. Hulló könnyeinkkel öntözzük sírodat, áldja meg az Isten porladó hamvadat!” Emlékezik rá bánatos férje és fia.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, BERECZKI PIROSKA (szül. DÁNYI) életének 75. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Utolsó földi útjára 2024. április 24-én 14 órától kísérjük a bihari református kápolnától. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Gyászolja és soha el nem felejti: fia, István, menye, Kati, unokái, Istvánka és Hanna.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor, nagybácsi, SPULNYIK MIKLÓS ZOLTÁN (Biharpüspöki) 60 éves korában rövid, de súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése április 24-én, szerdán 16 órakor lesz a biharpüspöki református kápolnából. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében! Búcsúzik tőle testvére, Lajos, sógornője, Erzsike, gyermekeik és azok családjai.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, apóstól, nagyapától, volt élettárstól, SPULNYIK MIKLÓS ZOLTÁNTÓL, aki 60 évesen örökre itt hagyott bennünket. Emlékét megőrizzük, a jó Isten nyugtassa békében! Búcsúzik tőle volt élettársa, Ildi, lánya, Melinda, veje és unokája.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában