Gyász

2024.04.19. 07:02

Gyászhírek, április 19.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, NAGY ÉVA (szül. RAÁB ÉVA) életének 82. évében elhunyt. Temetése 2024. április 22-én, hétfőn 14 órakor lesz a biharpüspöki temető kápolnájából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodjon békében. A gyászoló család.

*

Fájdalmas 6 hónap telt el azóta, hogy a drága feleség, édesanya, nagymama, anyós, LÁZÁR EDIT (SZÜL. KATONA) búcsú nélkül távozott. Örökké szívünkben élsz, nyugodj békében! Hiányzol! Szerető férjed és családja.

*

Mély fájdalommal vettük tudomásul egyesületünk tagja, RÓZSNYAI MÓNIKA édesapjának elhunytát. Őszinte részvétünket fejezzük ki Mónikának és családjának ebben a nehéz időszakban. Az EKE Nagyvárad vezetősége és tagsága.

*

Mély fájdalommal emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára, dédnagymamára, anyósra, SZAKÁCS GIZELLÁRA (volt bihari lakos) halálának 10. évfordulóján. Emlékét szívünkben megőrizzük. Szerető családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. MIHUCZ JÓZSEFRE (Nagyszántó) halálának 15. évfordulóján. Nem mennek ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak egymás után az évek. Szeretettel emlékezik rá: fia, József és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama és dédnagymama, REINER ERZSÉBET életének 73. évében elhunyt. Ma, április 19-én, pénteken 13 órától kísérjük utolsó útjára a Steinberger kápolnából. Gyászoló családja: férje, Ervin, lánya, Beáta és unokája, Vetti, nevelt lánya, Tünde és családja, nevelt fia, Leó és családja.

*

Könnyes szemmel emlékezünk halálának első évfordulóján JANESZRE, PETRÁS JÁNOSRA, aki 42 éves korában, türelemmel viselt, súlyos szenvedés után elhunyt. „Hosszú útra mentél, mindenkitől távol,/ Csak mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol./ Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/ Szívünkben örök fájdalom és szeretet.” Drága emlékedet szívünkben megőrizzük. Hajni, Laci és minden rokon, barát, ismerős és szomszéd, aki téged szeretett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában