Job Expo

2024.03.18. 08:08

Nagyvárad Job Expo: 25 álláslehetőség középfokú végzettségűek számára a Mobiente-Limtexnél

Eddig 19 munkáltató és egy szakképző iskola jelentkezett az Inform Media Press által tartandó állásbörzére.

ERDON-összeállítás

Megyénk legsikeresebb állásbörzéje, a Nagyvárad Job Expo 2024. április 5-én, pénteken 10–18 óra között várja az állást kereső Bihar megyeieket az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A Mobiente-Limtex is jelen lesz az állásbörzén, és a következő beosztásokban keres személyzetet: 5 kötöttáru-készítő, 5 kettelőgép-kezelő, 10 varrónő és 5 végvasaló.
„Csapatunk 300 szakemberből áll. A cégnél dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező mérnökök, technikusok és szakképzett munkások állítják elő a Limtex-partnerek által elismert és nagyra értékelt kötöttárut, textilruházatot és speciális műszaki cikkeket”, hangsúlyozzák a társaság képviselői.
Akik a vállalatnál szeretnének dolgozni, többek között a következő juttatásokban részesülnek: ösztönző fizetés, ingyenes szállítás és étkezési utalványok.

Mobiente-Limtex

A Mobiente-Limtex csoport 1991-ben alakult azon elgondolás mentén, hogy megfeleljen a divat követelményeinek, kötöttáru és textilruházat gyártására szakosodott. A Nagyváradon, Bihar megyében található gyár 10.000 négyzetméteren helyezkedik el.
A csoport nagy hagyományokkal rendelkezik ezen a tevékenységi területen, világszerte elismert, gazdag tudást és sok tapasztalatot halmozott fel a férfi, női és gyermek-kötöttáru és ruházati cikkek gyártásában. Minden kategóriájú ruházatot, lábbelit és kiegészítőt képes előállítani, valamint az otthoni, sport, orvosi és autóipari területen használatos tartozékokat.
Bihar legjelentősebb kötöttáru- és ruhagyártója lett, és nemzetközi divatházaknak is dolgozik teljes vagy részmunkaidőben, úgymint a Max Mara Group, az Armani, a Moschino, a Dolce&Gabbana, az Iceberg, a Luisa Cerano, a Shneiders és más fontos márkák részére, teljes termelését Európa, az USA, Japán, Ausztrália, Izrael és az Egyesült Arab Emírségek piacára exportálja.

A Nagyvárad Job Expo résztvevői

Az esemény szervezője a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro, Bihon.ro hírportálok kiadója, az Inform Media Press Kft. Az állásbörze résztvevői az újságokban, a közösségi médiában és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül a médiában is megjelenhetnek.
Eddig a következők jelentették be részvételüket: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, Cemacon és a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
A Nagyvárad Job Expo állásbörzére jelentkezni kívánó cégek további információkat kaphatnak a 0728-116-455-ös telefonszámon vagy az andrada.buhas@informmedia.ro e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában