Gyász

2024.02.28. 07:52

Gyászhírek, február 28.

A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben örök fájdalom és szeretet. Ő nekünk soha nem lesz halott, mert a jók örökké élnek, mint a csillagok. Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk MÁTÉ LAJOSRA (Biharszentjános). Nyolc éve már, hogy itt hagytad családodat, és az angyalokkal laksz odafenn. Emléked legyen áldott és pihenésed csendes! Szeretettel emlékezünk rád minden egyes nap, drága lélek: feleséged, Irénke, lányod és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. MEDVÉSSY TIBORRA (Szalárd) halálának 39. évfordulóján és MEDVÉSSYNÉ BIMBÓ JOLÁNRA halálának 10. évfordulóján. Emlékük örökké szívünkben él. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, NEMES JÁNOS (Bihar) 76 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése ma, február 28-án 16 órakor lesz a bihari református temetőben. Gyászolja szerető családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága halottunkra, BOTH JÓZSEFRE (Szalacs) halálának 40. évfordulóján. Soha nem feledünk. Szerető családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában