Gyász

2024.02.23. 07:15

Gyászhírek, február 23.

Úgy mentél el, mint a madár, elköszönni már nem tudtál. Tied a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom. Két éve annak a szomorú napnak, amikor itt hagytál bennünket. Mély fájdalommal emlékezünk NAGY IMRÉRE (Székelyhíd). Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szerettünk és hiányzol nagyon. Mély fájdalommal emlékezünk örökké. Bánatos családod: feleséged, Ibolya, fiad, Imi, lányod, Ibolya, vejed, Sándor és unokád, Dávid.

*

Fájó szívvel emlékezünk KAKÓCZ GÉZÁRA (Biharszentjános) halálának 1. évfordulóján. „A porladó testet méltósággal őrzi a temető csendje, lelkére az angyalok vigyáznak fenn a mennyben.” Fájdalommal emlékezik a gyászoló család.

*

Szeretettel emlékezünk szüleimre, NAGY MÁRIÁRA, aki 30 éve, NAGY LAJOSRA, aki 17 éve örökre megpihent. Emlékük örökké szívemben él. Lányuk és családja.

*

Huszonegy éve, szívemben tovább él drága édesapám, BALOGH SÁNDOR. Örök hálával és szeretettel őrzöm emlékét. Lánya, Évi.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ORBÁN JÁNOSRA (Tenke) halálának első évfordulója alkalmából. „Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük emlékedet.” Nyugodjon békében! Sógornője, Erzsike, keresztfia, Laci.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett édesapánkra, HAJDU SÁNDORRA, valamint édesanyánkra, HAJDU MÁRTÁRA (szül. NYÍRI, Bihardiószeg) haláluk 15. évfordulóján. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra sosem lesztek halottak, Örökké élni fogtok, mint a csillagok.” Bánatos, gyászoló lányaik, Edit és Sára, vejük, Imi, unokáik, Csilla, Edina és Norbi családjaikkal.

*

„Nem bírtad tovább, tested megszökött, de lélekben itt maradtál szeretteid között.” Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BLESZKÁN LÁSZLÓ 72 éves korában, rövid szenvedés után, hirtelen eltávozott az élők sorából. Temetése egy későbbi időpontban lesz Pécelen, a római katolikus temetőben. „Munka és küzdelem volt élete, legyen áldott csendes pihenése!” Szerető húga, Éva és a gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, KOPACSY ISTVÁN 87 éves korában elhunyt. „Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te sosem leszel halott.” Temetése február 26-án, hétfőn 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából.   „Úgy mentél el, csendben és szerényen, Drága jó lelked nyugodjon békében!” Gyászoló családja és barátai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában