Gyász

2024.02.21. 09:07

Gyászhírek, február 21.

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől és apától, TARR ATTILÁTÓL, aki életének 62. évében, rövid betegség után elhunyt. Búcsúztatója csütörtökön déli 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Tiszteletüket csak egy szál virággal tegyék! Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal értesültünk barátunk, sporttársunk, TARR ATTILA haláláról. Mélyen együttérzünk a családdal. Emlékeinkben örökké élni fog! Az Ady Líceum Sportklubja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mérhetetlen fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, BÁTHORI VERONKÁRA (Bihar) halálának 4. évfordulóján. „Örök az arcod, nem száll el szavad, minden mosolyod a szívünkben marad. De az élet csendesen megy tovább, fájó emléked kísér minket egy életen át.” Bánatos, szerető családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, ONODI IDA (élt 92 évet) csendesen elhunyt. Temetése február 22-én, csütörtökön 13 órakor a városi kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Lánya, Ildikó és családja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában