Gyász

2024.02.20. 08:05

Gyászhírek, február 20.

Kegyelettel és hálával emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, ID. GÉCZI ANTALRA halálának harmadik évfordulóján. Nyugodjon békében! Bánatos felesége, fiai és három unokája.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó anyára, anyósra és nagymamára, VARKUS JULIANNÁRA, aki már 4 éve, hogy örökre itt hagyott bennünket. Nyugodjon békében! Bánatos családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, REIKLI ISTVÁN IMRÉRE (tarjáni születésű, váradi lakos, Nufărul negyed, a palotai komplex villanyszerelője) halálának 13. évfordulóján. „Tiéd a csend és a nyugalom,/ Miénk a könny és a fájdalom./ Akartunk mi annyi jó és szépet,/ De a sors mindent összetépett.” Nyugodj békében! Bánatos felesége, Manci, gyermekei, Pisti és Andi párjukkal, unokái, Viki és Kinga.

*

Eltelt 10 év, amióta CSÉKY LÁSZLÓ itt hagyott minket. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünkben őrizzük drága emlékedet. Nyugodj békében! A család.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett édesanya, HORVÁTH ÁGNES (ÁGI) életének 73. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése február 21-én, szerdán 14 órától lesz a fugyivásárhelyi kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Nyugodjon békében! Gyászolja fia, Zsolti.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk drága komaasszonyunktól, HORVÁTH ÁGNESTŐL (Fugyivásárhely), aki hosszú, súlyos, türelemmel és méltósággal viselt szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Emléke szívünkben örökké élni fog. Őszinte részvétünk az egész családnak. Nyugodjon békében! Barna Gábor és családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában