Gyász

2024.02.12. 08:26

Gyászhírek, február 12.

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, gyermek és vő, BIHARI IMRE (IMI) hosszú szenvedés után, 56 évesen elhunyt. Temetése ma, február 12-én 13 órakor a székelyhídi temető kápolnájából. A gyászoló család.

*

BIHARI IMRE 56 évesen, hosszú szenvedés után örökre megpihent. Búcsúznak tőle keresztszülei, valamint Tóth Attila és családja.

*

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végül eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr.” (2 Timóteus 4, 7-8) Fájdalmas szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya és nagymama, SZŐKE IRÉN (szül. Boros) életének 72. évében, türelemmel viselt, hosszú betegség után elhunyt. Drága halottunktól 2024. február 11-én vettünk végső búcsút. Gyászolja férje, László, gyermekei, Éva, László és Dávid családjaikkal.

*

„Istenemhez szólok halkan,/ Imát rebeg már az ajkam –/ Most az idő alig halad,/ A külvilág távol marad.” UGAREK GYULA, BULINSCHI VERONICA, JUHÁSZ MARGIT, DALLOS ÁGNES, MARTINO ANTONIO, AMORE GIORGIO, SAVA FELICIAN LIVIU, MOȚICA GHEORGHE, MOCAN ILIE, CUCIULA IOAN, SZŐKE IRÉN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában