Támogatott tartalom

2024.02.21. 09:43

ADIDEM GARDENER – megbízható partner a dísznövények és a kertészet világában – egy történet a szenvedélyről és a kitartásról

Cornel Demian, az ADIDEM GARDENER alapítója valóságos oázissá varázsolja a kerteket. Az ADIDEM GARDENER történetében a természet iránti szenvedély és az olaszországi tapasztalat ötvöződik egy dísznövényekkel és kertészettel foglalkozó családi vállalkozásban.

Cornel Demian vidéken született és nőtt fel, és gyermekkora óta mélyen kötődik a természethez. 2002-ben bátor döntést hozott, és Olaszországba költözött, ahol különböző területeken dolgozott, míg végül a kertészetre és a dísznövényekre szakosodott. Az Olaszországban eltöltött tíz év alatt szerzett tapasztalatai jelentették azt az alapot, amelyre később romániai vállalkozását építette.

A kezdeti bizonytalanság és nehézségek ellenére 2011-ben Cornel letette az ADIDEM GARDENER alapjait Tataroson, Bihar megyében, melynek nagyváradi munkapontja a Ciheiului utca 119. szám alatt van (a Palazzo rendezvényterem mögött). Kemény munkával és elhivatottsággal a vállalat évről évre fejlődött, és referenciaponttá vált a dísznövények és a kertészet területén.

Az ADIDEM GARDENER a legmagasabb minőségű dísznövények széles választékát kínálja, a díszfáktól (nyírfa, platán, ámbrafa, korai juhar, vérszilva, fenyőfa, hársfa stb.) a különböző cserje- és virágfajokig.

„Rengeteg pálmafám, mediterrán növényem és olajfám van. Az egész országban értékesítjük őket. Van olyan pálmafafajta, amelyik kibírja a -15 fokot. Olaszországban, főleg az északi részén, szinte minden udvarban megtalálható a kínai kenderpálma, és nagyon jól érzi magát. Ezenkívül kertészeti anyagokat is kínálunk, gyakorlatilag mindent, amire szükség van a kert hatékony ápolásához, a általános virágföldtől és a tőzegtől a vulkáni kőzetig és a díszkőig”, magyarázta Cornel Demian.

Az ADIDEM GARDENER emellett szakértői tanácsadást is nyújt, segítve az ügyfeleket kertjük hatékony és kellemes megtervezésében és gondozásában.

A minőségre és a személyre szabott szolgáltatásra összpontosító ADIDEM GARDENER megbízható partnere azoknak, akik kertjüket zöld oázissá szeretnék varázsolni. Az ADIDEM GARDENER rugalmas szállítással és a növények Olaszországból történő megrendelésének lehetőségével biztosítja, hogy minden ügyfél a legmagasabb minőségű, igényeihez és elvárásaihoz igazított ültetőanyagot kapja.

„A növényeket tavaszi vagy őszi ültetéshez kötegelve, vagy pedig cserepekben, az év bármely szakában ültetésre készen be lehet hozni”, közölte Cornel Demian.

A hétfőtől szombatig tartó meghosszabbított munkaidővel és az online platformokon való aktív jelenléttel az ADIDEM GARDENER mindig ügyfelei rendelkezésére áll. További információkért, valamint a növények és szolgáltatások teljes választékának megismeréséért az ügyfelek felkereshetik a vállalat hivatalos weboldalát: www.adidem.ro, vagy megtalálhatják a közösségi hálón: https://www.facebook.com/adidemgardener.

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne rendelni valamit, hívja bátran a következő telefonszámot: 0771-176-855.

ADIDEM GARDENER – fedezze fel velünk a természet szépségét, mert minden kertnek szüksége van egy egyedi történetre!

 

Fizetett hirdetés!

CH 22477

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában