Támogatott tartalom

2023.12.06. 21:47

#NewERA: Felavatták Nagyvárad legmodernebb ételudvarát az ERA Parkban. Tekintse meg!

Látványos változások a nagyváradi ERA Park bevásárlóközpontban! Decemberben új létesítmények várják a vásárlókat, miután a nyitás óta most korszerűsítették a legjelentősebb mértékben az ételudvart és a kupola környékét.

A megnyitóra december elején került sor. Közel három hónapos munkálatok után az Aradi út 62. szám alatti bevásárlóközpont felújított és a trendekhez igazított ételudvart nyitott meg a nagyközönség előtt, a kulináris örömök igazi oázisát! Ez a legmodernebb ételudvar Nagyváradon!

A mai kor igényeihez igazított új dizájnnal és berendezéssel az egész területet újratervezték és átalakították, hogy megfeleljen az ERA Park vásárlói ízlésének. Az itt jelen lévő kiskereskedők is az új dizájnnak megfelelően alakították át a terüket.

Az ételek széles választékát kínáló éttermek mellett – a hagyományos román és magyar ételektől az olasz ételekig – mostantól egy új, kínai ételeket kínáló étterem is működik.

„Ezzel az átalakítással az ERA Park újradefiniálja a modernitás és a hozzáférhetőség szabványait. A belső korszerűsítési koncepció célja a bevásárlóközpont megjelenésének megújítása, a hozzáférés javítása és a barátságos légkör megteremtése. A bevásárlóközpont teljes kupolaterme élénk csomóponttá alakult át. A vásárlók jobb tájékoztatása érdekében a terület alaposabb jelzéseire is összpontosítottunk”, közölték a nagyváradi ERA Park képviselői.

Alapvetően a bevásárlóközpont vásárlói most egy sokkal élénkebb területet fedezhetnek fel. Többek között a #NewERASelfie nevű új lehetőségre invitálják őket, amely „instagramozható” bannereket biztosít számukra, amelyeken élénk színű falfestmények örökítik meg a különböző országok női szépségeit. Egy másik szelfitér, a Mobexperttel együttműködésben létrehozott Happiness csillogó környezetbe vezeti be a látogatókat, a pihentető pillanatokhoz és emlékezetes szelfik készítéséhez.

 

A #NewERA keretében ünnepélyes rendezvények sorozata is helyet kapott. A vendégeket nemcsak személyre szabott lufikkal köszöntötték, hanem a régóta várt D'ale Porcului helyi fesztivállal is, amelyet Aurel Tămaș és a Rapsodia Bihoreană Zenekar koncertjével „fűszereztek”.

A város legnagyobb családi bevásárló- és szórakoztató-központjaként a nagyváradi ERA Park folyamatosan bővül, csak idén 7 új üzletet nyitott mintegy 4000 négyzetméteren. Emellett a tervek szerint a jövő év elején megnyílik egy Jysk üzlet is, amely mintegy 1400 négyzetméteren terül el.

„Az egyik prioritásunk a bérlői összetétel javítása, és ezáltal a bevásárlóközpont jelenlegi kínálatának kiegészítése. Folytatjuk a tárgyalásokat a fontosabb kiskereskedők bevonása érdekében, különös tekintettel a divatra, a szórakozásra, a különböző szolgáltatásokra és a sportra. Természetesen a trendeket és a fogyasztói preferenciákat szem előtt tartva”, hangsúlyozták a bevásárlóközpont képviselői. További információk az eseményekről és hírekről a https://era-oradea.ro weboldalon, valamint a nagyváradi ERA Park Facebook- és Instagram-oldalán.

 

Fizetett hirdetés!

CH20920

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában