Slash Light

2023.12.06. 10:04

Karácsonyi művészeti vásár

A Slash Light Kulturális-Művészeti Egyesület Karácsonyi művészeti vásárt szervez immáron harmadik alkalommal a Gheorghe Şincai Megyei Könyvtárban (Rulikowski/Armatei Române u. 1 szám) december 12–23. között, melynek keretében nem csak pályakezdő tehetséges művészek mutatkoznak be festményekkel, fotókkal és kézműves alkotásokkal. „Aki egy igazán egyedi, gyönyörű ajándékot keres szeretteinek, az nálunk megtalálja. Ezen a minivásáron szeretnénk testközelbe hozni az alkotó művészeket és az embereket, hogy a mai rohanó világban támogassuk a művészeket, a művészetet, hogy párbeszéd alakuljon ki művész és művészetet kedvelő ember között” – nyilatkozta Mészáros Varga Erzsébet, egyesületi elnök. A nyitóünnepséget december 12-én, kedden 18 órától tartják. Kiállítanak: Bánházi Gyöngyi festőművész, Bódis Gabriela képzőművész, Bittenbinder Éva festőművész, Vexy Ghite Florina képzőművész, Illés E. Imre fotóművész, Lajos Éva képzőművész, Madarasi Csilla freelancer artist, Mészáros Varga Erzsébet fotóművész, Mezei András festőművész, Papp Gábor festőművész és Viktor József amatőr művész.
A zenei pillanatokról Sîrb Anamaria Florina (felkészítő tanára Turc Gal Anamaria, Gyermekpalota, Nagyvárad), valamint a biharpüspöki református gyülekezet zenekara, a NEBEL keresztyén együttes gondoskodnak. A kiállítással egybekötött vásár ezt követően hétköznap 8–19, szombaton 9–13 óra között lesz látogatható. Mindenkit szeretettel várnak, a belépés díjtalan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában