Gyász

2023.12.22. 08:44

Gyászhírek, december 22.

Három éve, hogy a felejthetetlen, szeretett FÁBIÁN MÁRIA, (szül. GYARMATI), feleség, anya, nagymama, nincs közöttünk. Míg élünk, nem feledünk! A Fábián család.

*

Őszinte részvétünk kedves szomszédainknak, FENESI IRMÁNAK és családjának a szeretett testvér, pótnagymama, rokon, SZŰCS JULIANNA elvesztése miatt. Dalma, Sanyi és Sanyika.

*

Szemünkben könnyek, szívünkben fájdalom,/ Egy igaz barát elment, itt hagyott a mai napon./ Mosolyát, kedvességét nem feledjük soha,/ Isten veled drága, béke poraidra! Fájó szívvel búcsúzunk USZKAI ILONÁTÓL. Csáki László és felesége, Ági, valamint lányaik, Andrea és Erika családjaikkal.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és dédnagyapa, SZABÓ BÉLA életének 85. évében elhunyt. Temetése december 23-án, szombaton 11 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodj békében! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk MATEAS TIBINEK és KRISZTINEK, szeretett édesapjuk elvesztése miatt. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Halász család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LUKÁCS IRÉNKÉNEK, szeretett fia, TIBI elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Halász család.

*

„Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott.” Életünk legszomorúbb napján emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára és dédire, LUKÁCS IRÉNKÉRE (Bors), aki két éve örökre itt hagyott bennünket. „A múltba visszanézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már./ Küzdöttél, de már nem lehetett,/ A csend ölel át és a szeretet./ Fájdalmunkat nem enyhíti az idő múlása,/ Legyen sírodon az Isten áldása.” A szerető család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk KOSZTA SÁNDORRA (Margitta), aki egy éve örökre itt hagyott bennünket. Elváltál azoktól, akiket szerettél,/ Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél./ Virágzó temetőben pihen egy szív csendesen,/ Régen dobbant utoljára, messze vitted, Istenem!/ Szomorú az út, amely sírodhoz vezet,/ Ahol megpihent két dolgos kezed./ Isten őrködjön pihenésed felett! Emlékét őrzi bánatos felesége, szerető családja és a jó barátok.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, nagyapára és dédnagyapára, ID. MÁTYÁSI FERENCRE (született Anton) és a szeretett anyára, nagymamára és dédnagymamára, MÁTYÁSI ETELKÁRA, (szül. BALOGH, Mezőbaj) halálának 25., valamint 16. évfordulóján. Szívünkben örök a fájdalom és a szeretet. Fiuk, menyük, unokáik és dédunokáik.

*

Emlékezünk szeretteinkre, JEREMIÁS BETTINÁRA, aki december 23-án 14 éve, alig 18 évesen autóbalesetben vesztette életét, valamint édesapjára, JEREMIÁS LAJOSRA, aki december 26-án lesz 20 éve, hogy elhunyt. Nyugodjatok békében! Szerető családotok.

*

Ma két éve, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, SZŰCS ERIKA (Hegyközszentmiklós) itt hagyott bennünket. A múltba visszanézve valami fáj,/ Valakit keresünk, aki nincs már./ Temető csendje ad neki nyugalmat,/ Szívünk fájdalma örökre megmarad. Emléke legyen áldott! Emlékezik rá bánatos férje, Csaba, lánya, Emőke, unokái, Ármin és Zalán, húga, Hajnal és családja.

*

Harminc éve, szent karácsony hetében távozott az örök birodalomba SZENTMIKLÓSI ZOLTÁN (1929–1993). Békés álmát a nagyszántói sírkertben alussza. „A sok szeretetért, jóságért cserébe,/ Emléke örökké él mindnyájunk szívében.” Fia, Zoltán, menye, Éva, unokái, Zoltán és Róbert, családjaikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában